Gastenboek

“We can say – everything was fantastic in organization – GREAT and Thank you very much….I think, we are coming again”
“We hebben twee weken genoten! Het huis heeft veel comfort! Heerlijk op de wind gelegen!! “
“the house is beyond words. No picture does it justice. We absolutely LOVED it. The scenery is BREATHTAKING!”
“Al toen we binnenkwamen en door de woonkamer naar de veranda liepen, vielen de monden open van verbazing….prachtig”
“Ochtend zien worden op de porche, curacao ontwaakt, maar ook de avond met de ondergaande zon, de hemel vuurrood.”
“Samenvattend kan Seru Grandi wat ons betreft het huidige spreekwoord ‘leven als god in Frankrijk’ vervangen met ‘leven als god in villa Seru Grandi’.”

“Voor de tweede maal met Michel, Wilma en Johan een fantastische maand op Seru Grandi beleefd”
“Villa Seru Grandi een fantastisch huis op een prachtige plek op het eiland”
“Het huis is van alle gemakken voorzien, en Liesbeth, de beheerder is heel makkelijk aanspreekbaar en komt regelmatig langs”
“Voor wie op zoek is naar een stukje paradijs: boeken :)). “
“Het uitzicht vanaf het terras is echt erg mooi vooral in de avond, we hebben dan ook menig uurtje doorgebracht op de heerlijke bank.”
“Wij hebben het fantastisch gehad! Wat een heerlijk huis! Heel centraal gelegen en heerlijk op die berg”
“Dit is echt een super huis, van alle gemakken voorzien en een perfecte ligging als je de leuke strandjes van curaçao wilt ontdekken”
“Je voelt je meteen thuis, mooi uitzicht, prachtig terras met zwembad!”
“Een fantastisch huis met een adembenemend uitzicht”
“Lekker relaxen in de hangmat of lekker zwemmen in het zwembad”
“Alles was piekfijn geregeld, aanrader”
“Thanks Rick for renting out your beautiful villa that became our Caribean HOME during our three weeks stay”
“A quiet and safe location, close to the beaches and Willemstad”

 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 7=

(44)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(19) G en M Spencer
Sunday, 15 November 2015

Al weer 2 weken thuis, helaas, na een fantastisch verblijf in deze prachtige villa.
Wat een top locatie en niet te vergeten de goede service! Wij voelde ons hier echt thuis
Bedankt

(18) Malou en Michel Bousche
Friday, 11 September 2015

Dushi Seru Grandi, alles is mooi in deze villa, voor de 3e keer,, gaat niet vervelen, alles is tot in de puntjes geregeld. Vanuit het zwembad kijk je uit over Grote Berg, helemaal tot aan de Christoffelberg, je loopt zo vanuit je slaapkamer de porche op, je ziet Curacao ontwaken en je kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Heel centraal gelegen, dus makkelijk alle plaatsen op het eiland te bereiken, rustige omgeving, en dushi Liesbeth die voor je zorgt, echt een aanrader, Rick en Liesbeth, dank voor de goede zorgen, we zien elkaar weer in fenruari, zeker weten.

(17) Wilma van der Made
Thursday, 10 September 2015

Weer thuis, na twee weken Curacao, met verblijf op Serugrandi, samen met Johan, Michel en Malou, wat is het toch een mooie plek, een plek waar je van gaat houden. Ochtend zien worden op de porche, curacao ontwaakt, maar ook de avond met de ondergaande zon, de hemel vuurrood. Het zwembad was deze weken een uitkomst, als we van het strand kwamen een verkoelende plons, met een polar. In de avond de BQ aan. En dan de goede zorgen van Liesbeth, echt top.
Tot gauw Villa SeruGrandi mis je nu al.(16) Eric Abels
Saturday, 30 May 2015

De recensies liegen er niet om. Ondanks dat wij 'slechts' een weekje in villa Seru Grandi verbleven, hebben wij zelf de rijkdom van deze villa kunnen ervaren. De villa is gebouwd op het hogere gedeelte van 'Grote Berg', waardoor je vrij en ver uitzicht hebt (incl. De zonsondergang). De villa is voorzien van alle gemakken, zoals airco, luxe Amerikaanse koelkast, een keuken die in alle behoefte voorziet, goede WiFi verbinding, televisie, heerlijke (lig)bank, BBQ, fantastisch zwembad (zowel een diep als een ondiep gedeelte) en een geweldig overdekt terras.

Daarnaast is het contact met de eigenaar en de 'host' op Curaçao geweldig. Voor en na het boeken zeer regelmatig contact gehad met de eigenaar en in alle gevallen uitstekend geholpen. De eigenaar had een huurauto voor ons geregeld (goedkoper kan niet) en die stond netjes klaar bij de villa toen wij arriveerden. Na de landing en het 'gedoe' bij koffers en visum verkrijgen, werden wij direct ontzorgd door de 'host' doordat zij klaarstond om ons naar de villa te brengen en in de villa uitleg te geven over alles in en om de villa en natuurlijk de nodige extra infomatie m.b.t. het eiland (leuke restaurantjes, mooie stranden e.d.).

Samenvattend kan Seru Grandi wat ons betreft het huidige spreekwoord 'leven als god in Frankrijk' vervangen met 'leven als god in villa Seru Grandi'. Ons advies zou zijn om de villa aan te maken op Tripadvisor en to spread the word...

(15) Malou Schwan
Thursday, 19 March 2015

Voor de tweede maal met Michel, Wilma en Johan een fantastische maand op Seru Grandi beleefd. De warmte, beleving, Liesbeth's lieve zorgen en belangstelling op de achtergrond waren als het eiland; een warm bad waar je telkens weer geïnspireerd raakt om als kunstenaar je rugzak te vullen met mooie dingen. Blij dat we in augustus terug mogen...