Huisregels

  1. roken is niet toegestaan in de villa, indien u wenst te roken graag buiten op het terras. Maakt u daarbij gebruik van een asbak.
  2. Indien er iets van het servies breekt is dat geen probleem, wel hebben we graag dat u dit meldt bij de beheerder dat we er zorg voor kunnen dragen dat ook de gast na u alles bij de hand heeft.
  3. Als u merkt dat er iets niet functioneert wilt u dat dan aan de beheerder doorgeven, ook al heeft u het zelf niet nodig, dan kunnen we het in elk geval herstellen voor de volgende gasten.
  4. Indien de slaapkamers niet gebruikt worden graag de airco uitschakelen, stroom en water zijn erg duur op Curacao en voor het milieu is het ook beter om dit met mate te gebruiken. U zult merken door de hoge ligging van de villa dat het openzetten van de ramen voor de blinds al voldoende is om een aangenaam klimaat te creëren.
  5. Als u in het zwembad bent geweest en de badkleding nog nat is, wilt u dan gebruik maken van het meubilair op het terras en niet de meubels in de woning gebruiken.
  6. Wij verzoeken u vriendelijk om de vuilniszakken te deponeren in de (groene) vuilniscontainers.
  7. Indien u gebruik heeft gemaakt van de barbecue graag deze weer schoonmaken.

Aansprakelijkheid verhuurder
De verhuurder is niet aansprakelijk voor:
– Diefstal, schade of verlies tijdens de huurperiode van de woning;
– Ongevallen in en om de woning;
– Tijdelijke storingen aan apparatuur in en om de woning en tijdelijke storingen in stroom of water- voorziening;
– Overmacht van welke aard dan ook;

Aansprakelijkheid huurder
De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor door hem toegebrachte schade aan de woning, het zwembad, de tuin of aan de inboedel. Schades dienen altijd gemeld te worden, ook als deze door de huurder zelf hersteld (kunnen) worden. Zelf herstellen is niet toegestaan. Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten in rekening. Tijdig (d.w.z. ter plaatse aan de beheerder) gemelde schades van in totaal minder dan € 25,- berekenen wij niet door. Niet gemelde schades worden volledig doorbelast.

Verzekeringen
De verhuurder heeft het huis en de aan verhuurder toebehorende inventaris verzekerd tegen de gebruikelijke risico’s en op de gebruikelijke condities bij een lokale verzekeringsmaatschappij. De aan huurder toebehorende goederen zijn niet op deze verzekering verzekerd. Wij raden u aan een deugdelijke reisverzekering af te sluiten.