de Villa

Met trots presenteren wij onze vakantievilla gelegen in de vriendelijke wijk Grote Berg, Curacao.

Het huis is goed op de wind gebouwd, op het hoogste punt van Grote Berg, en heeft een schitterend uitzicht over de Caribische zee en een groot deel van het westen van Curacao.

_DSC9039

Stijlvol en warm zijn woorden die goed passen bij de omschrijving van deze prachtige woning. Wanneer u binnenkomt wordt gelijk duidelijk dat er goed over de bouw is nagedacht. De woonkamer heeft een hoog plafond wat een ruimtelijk effect geeft en tevens zorgt voor een altijd aangename, koele temperatuur. Een schuifpui verlengt de living met een riante porch.

De open keuken, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, is ruim en elegant. Door de openslaande luiken in de keuken is er een knus en sfeervol geheel met de woonkamer en het terras.

keuken

inkijk keuken

De woning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofd slaapkamer is via een inloopkast verbonden met een privé badkamer met toilet. De openslaande deuren geven u toegang tot de porch.slaapkamer 1-1

De twee andere slaapkamers zijn beide direct met de tweede badkamer verbonden. Alle slaapkamers beschikken over airconditioning.

Plattegrond

Plattegrond Villa

De villa bevind zich aan de rustige kant van Curacao, richting Bandabou
Ongeveer 5 minuten van het vliegveld en 10 minuten van het centrum van Willemstad.